Foredrag om Carlsbergs banebrydende forskning i Sebbersund

dato

Oplev et spændende foredrag om Carlsbergs banebrydende forskning, når lederen af Carlsberg Laboratorium og laboratoriets brygmester gæster Kulturbrugsen i Sebbersund. Få indsigt i, hvordan Carlsbergs forskning har bidraget til både ølproduktion og naturvidenskaben.

Den 19. november 2024 kl. 19:00 inviterer Sebber Borgerforening til et fascinerende foredrag i Kulturbrugsen, hvor Carlsbergs forskningslaboratoriums mangeårige bidrag til både ølproduktion og naturvidenskab præsenteres. Arrangementet er åbent for alle interesserede.

Videnskab bag det gode øl

Carlsberg Laboratorium har gennem årene udviklet teknikker, der har forbedret ølproduktionen og bidraget til den grundlæggende naturvidenskab. Foredraget byder på en dykning ned i forskningen og udviklingen af ingredienser til ølproduktion, herunder forædling af byg og humle samt bæredygtige dyrkningsmetoder.

Banebrydende teknologi og klimatolerante fødevarer

Deltagerne vil få indsigt i den nyeste teknologi inden for klimatolerante fødevarer. Teknologien bruges til at finde forbedrede egenskaber i planter, der kan øge deres kvalitet eller udbytte under forskellige klimatiske forhold. Der vil også blive fortalt om fundet af 2 millioner år gammelt DNA fra planter i Nordgrønland, der kan give indblik i fortidens klimatilpasning.

Smagsprøver og streaming fra Aarhus Universitet

Under foredraget serveres små smagsprøver på fem udvalgte øltyper, som nydes i takt med, at de gennemgås. Foredraget streames live fra Aarhus Universitet som en del af serien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab", arrangeret af Aarhus Universitet i samarbejde med Carlsbergfondet.

Praktisk information
Dato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Kulturbrugsen, Brogade 17, Sebbersund, 9240 Nibe
Entré: 30 kr
Arrangør: Sebber Borgerforening
Målgruppe: Alle
Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut