Team Rynkeby og Nibe-rytterne ankom sikkert til Aalborg

Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

Team Rynkeby Nordjylland og Nibe-rytterne er ankommet sikker til Aalborg efter deres lange cykeltur. Her var der en stor velkomst af familie og venner, samt Nibe Festival som gav en flot donation. Hele turen har været vellykket på trods af begrænsningerne coronavirussen har været skyld i.

Efter rytternes lange tur gennem Danmark ankom de sikkert til Aalborg, hvor Søgaards Bryghus var vært med en forfriskning. Derudover blev rytterne taget godt imod af familiemedlemmer og venner, som stolt kunne klappe rytterne hjem.

De blev også taget godt imod af Nibe Festival, som stod klar med en generøs donation til rytterne. Den blev overrakt til holdkaptajnen af Peter Møller Madsen og Thomas Larsen fra Nibe Festival. Formålet med Team Rynkeby Nordjylland og Nibe-rytternes cykeltur er at indsamle penge til lunge- og kræftramte børn, så nye muligheder for at kurere denne forfærdelige sygdom kan opdages.

Normalt cykler rytterne til Paris, men grundet corona restriktionerne var dette ikke en mulighed. Derfor blev det i stedet for en tur rundt i Danmark og også en lidt kortere tur. Det var dog stadig en stor oplevelse for rytterne og der blev stadig samlet et flot beløb ind til børn med disse forfærdelige sygdomme.

Kilde: Redaktionen