Spis gratis sammen med Ældre Sagen i Nibe

Profilbillede
Astrid Bruun

Ældre Sagen afholder nu gratis spisning i Nibe for alle der er interesseret. Desværre blev billetterne revet væk lynhurtigt. Ældre Sagen har været på besøg i Næsbydale og Egholm, hvor der var stor interesse, og derfor kommer de nu også til Nibe med gratis fællesspisning.

Da Ældre Sagen var på besøg hos Næsbydale og Egholm var der stor interesse i deres gratis spisning og mange mødte op. Derfor valgte man at afholde gratis spisning i Nibe også. Her var interessen også kæmpe stor og derfor blev alle pladser taget på kun 12 minutter. 

Derfor var der desværre også mange, som måtte ringe forgæves eller ikke kunne komme igennem til Ældre Sagen for at få deres billetter. Ældre Sagen beklager at man ikke kunne komme igennem eller kan deltage i arrangementet. De havde simpelthen ikke regnet med at der ville være så stor interesse.

I en lokal besked har Ældre Sagen skrevet, at hvis du ikke nåede at komme igennem, men efterladte en besked på telefonsvaren, så er din bestilling desværre ikke blevet modtaget. De blev simpelthen revet væk så hurtigt, at Ældre Sagen havde svært ved at følge med.

Næste gang skrues der nok op for antallet, så flere kan få glæde af arrangementet.

Kilde: Redaktionen