Spændende deltidsstilling inden for IT hos Skolen Fri - Arbejde hjemmefra og hjælp børn med skolegang!

Profilbillede
dato

Stillingen

Du vil som udgangspunkt blive ansat i en deltidsstilling med arbejdstid alle hverdage fra kl. 8.30 – 12.30, og du kan udføre arbejdet hjemmefra. Det vil sige 20 timer pr. uge 46 uger årligt. Der vil med tiden sandsynligvis komme flere timer evt. fuldtids.

Om dig                                                                                                                              

Vi søger dig, hvis du er et stabilt og positivt menneske med baggrund inden for IT og helst inden for skoleverden, men det er ikke et krav. Du skal arbejde med IT-delen hos Skolen Fri og desuden håndtere diverse andre opgaver. Du må meget gerne have styr på det danske sprog ift. at kunne læse korrektur på tekster. Du skal vedhæfte eventuelle udtalelser, uddannelsesbevis, kursusbeviser mm. i jobansøgningen.

Vi tilbyder

Lønnen er 11.000 kr. pr. måned i prøveperioden (første 3 mdr.) og derefter 12.000 kr. pr. måned. Ved at arbejde hjemmefra sparer man ca. 3.093 kr. pr. måned i transportudgifter og ca. 52 minutter pr. dag i transporttid (beregnet ud fra gennemsnit i Danmark), da det kan udføres hjemmefra (faktisk hvor som helst i verden, bare der er en god internet- og telefon forbindelse). Desuden er der diverse medarbejdergoder, især friheden i arbejdet.

Om Skolen Fri

Skolen Fri henvender sig især til børn, som ikke trives i folkeskolen, hjemmeunderviste børn, børn i udlandet mfl. Vi ønsker at give disse børn chancen for et positivt skole- og klassefællesskab. De skal have en chance i livet for at få de bedste læringsmuligheder, så de kan udvikle deres personlige, sociale og især faglige kompetencer. Vi tilbyder et fast skema med korte lektioner og alle folkeskolens fag. Der er få børn i hver klasse. Kort sagt har vi en form for undervisning, hvor børnene oplever tryghed og faglig udvikling. Skolen Fri er en online skole, hvor børnene ikke skal transporteres/transportere sig og sidde i et bestemt lokale på en bestemt adresse, men undervises online via livestream. Lærerne underviser børnene via webkamera og en online platform.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt og senest fredag d. 28. juli

Ansættelsesdato: 5. august

For yderligere oplysninger kan du besøge vores hjemmeside:

www.skolenfri.dk

eller kontakte skoleleder Klaus Frederiksen på telefon: 30526393 / e-mail: klaus@skolenfri.dk

Vi ser meget frem til at høre fra dig. Du kan sende din ansøgning til:

klaus@skolenfri.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (4-4 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Skolen Fri ApS, Restrup Kærvej, 9240 Nibe

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068873

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet