Nyt fra Nibe i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Nibe er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Status på motorvejsulykke: Efterforskning i gang

Den tragiske motorvejsulykke, der indtraf i går formiddags på Motorvej E 45 syd for Hobro, er i øjeblikket under efterforskning af Nordjyllands Politi. Formålet er at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken – og dét arbejde kommer til at tage en rum tid.

Læs mere her

 

Dieseltyveri

I perioden mellem tirsdag kl. 1330 og indtil onsdag kl. 1120 blev der stjålet diesel fra to maskiner, der stod i en lade på Lynnerupvej i Nibe Kommune. Der har tidligere været stjålet diesel fra stedet og der sås spor i sneen. Der er umiddelbart ikke nogle anvendelige spor på stedet.

 

Færdselsuheld

Onsdag kort før kl. 1430 skete der et færdselsuheld på Lindumvej ved Hvornum. To biler kørte i hver sin retning på Lindumvej. Da de skulle passere hinanden forsøgte begge at bremse, men dette var ikke muligt på grund af det glatte føre. De to biler kørte frontalt sammen med lav hastighed, og derfor skete der udelukkende materiel skade. Den ene part dog kørt til kontrol på Aalborg Universitets Hospital.

 

Brand i lade

Natten til torsdag kl. 0303 indløb der en anmeldelse om brand i en lade på Sønderladevej i Løgstør. Der var tale om en tolænget lade, og ilden havde bredt sig til hele bygningen. Tagkonstruktionen var flere steder styrtet ned. Ilden var formentlig opstået i et fyrrum. Tekniske undersøgelser på stedet vil senere være med til at kunne klarlægge årsagen til branden.

 

Solouheld

Torsdag eftermiddag kl. 1550 skete der et solo færdselsuheld på Gislumvej ved Års. En fører kørte ad Gislumvej mod syd. Her mistede vedkommende kontrollen over bilen på grund af det glatte føre. Han påkørte derved et træ, der stod i vejkanten på den østlige side af Gislumvej. Ingen synlige skader på træet, men bilens airbags var udløst ved uheldet. Der opstod udelukkende materiel skade ved uheldet.

 

Kørsel uden førerret

Torsdag aften kl. 2052 blev der rutinemæssigt standset et køretøj på Randersvej i Hobro. Da patruljen kontaktede føreren og ønskede at se hans kørekort, kunne føreren ikke fremvise et sådant. Han havde nemlig fået inddraget førerretten den 13. december i år, da han ikke havde fået aflagt en orienterende køreprøve efter tidligere at have været fradømt førerretten betinget.

 

Indbrud i villa

I peroden fra torsdag kl. 1200 og indtil torsdag aften kl. 2130 blev der lavet indbrud en villa på Skolemarken i Kaas. Der var opbrudt et badeværelsesvindue på stedet, og gerningspersonen havde derigennem skaffet sig adgang til villaen. Der var meget lidt tegn på færden i huset, men der var enkelte skabe der var gennemrodet. Der blev blandt andet stjålet smykker fra stedet. Der blev sikret DNA-spor fra indbruddet.

 

Uheldig bilist endte på togskinnerne

Torsdag aften kort før midnat blev der sendt en patrulje til Trindelvej ved Skagen. Her havde en bilist forvildet sig op på skinnerne, og bilen stod nu fastklemt mellem skinnerne. Bilen var punkteret på det venstre forhjul, og kofangeren var ødelagt. Det lykkedes at få bilen væk fra skinnerne, og føreren blev kørt hjem af politiet. Der var ikke tale om spirituskørsel.


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi