Nyt fra Nibe i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nibe er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

E45 Aalborg – spiritusbilist anholdt

Tirsdag den 29. marts om morgenen standsede Nordjyllands Politi en bilist til kontrol på E45 i nærheden af Aalborg. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten – en 29-årig mand – i at deltage i en alkometertest.

Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5. Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Sådan hjælper du os med at forhindre spritkørsel

  1. Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  2. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  3. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Harritslev – narkopåvirket bilist anholdt

Narkopåvirket kørsel – dét blev en 37-årig bilist sigtet og anholdt for, da politiet standsede ham til kontrol på Løkkensvej i Harritslev.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en narkometertest, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget Benzodiazapin forud for kørslen.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Storvorde – narkopåvirket bilist kørte med stjålne nummerplader

”Han kører med stjålne nummerplader”

Sådan lød melding fra en patruljevogn på Industrivej i Storvorde tirsdag den 29. marts om eftermiddagen, da Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol. Patruljevognens IT-system havde vist, at bilisten – en 19-årig mand – kørte med nummerplader, der var meldt stjålne.

Betjentene traf her bilisten, der udviste tydelige tegn på påvirket kørsel. En narkometertest understregede betjentenes mistanke – bilisten havde tilsyneladende indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel samt tyveri af nummerplader. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Nibe – indbrud i udhus

Mellem fredag den 25. marts kl. 16:00 og mandag den 28. marts kl. 16:00 begik en ukendt gerningsmand indbrud i et udhus på Sydemestergade i Nibe. Blandt de stjålne genstande var en cykelanhænger.

Har du set mistænkelig færden på Sydemestergade i Nibe? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Frederikshavn – indbrud i bolig

En ukendt gerningsmand begik indbrud i en bolig på Herluf Trolles Vej i Frederikshavn mellem torsdag den 24. marts kl. 15:00 og onsdag den 30. marts kl. 05:15. Indbrudstyven brød bagdøren op, hvorefter man bevægede sig indenfor. Blandt de stjålne genstande var et 65 tommer Samsung TV, en Ipad 2 Air og diverse smykker.

Har du set mistænkelig færden på Herluf Trolles Vej i Frederikshavn? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi