Nyt fra Nibe i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nibe er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Pressemeddelelser om Stormen Malik

 

200.000 kroner i bøder for svindel med køre-/hviletid

Tungvogncenter Nord udførte kontrol af lastbiler mellem den 15. – 21. januar. Blandt overtrædelserne var snyd med førerkort, der udløste klækkelige bøder og 10 sigtelser for personelfalsk.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg SV – spiritus- og narkopåvirket bilist kørte frem for rødt lys

Lørdag den 29. januar om morgenen førte to betjente fra Nordjyllands Politi patruljevogn ad Hobrovej i Aalborg SV. Her lagde de mærke til en bilist, som kørte over for rødt lys.

De standsede derfor bilisten til kontrol.

Det viste sig, at der var tale om en mand i 20’erne. Vedkommende vakte hurtigt mistanke til påvirket kørsel, da han udviste tegn på at være påvirket af både narkotika og spiritus. 

En alkometertest samt en narkometertest understregede betjentenes mistanke – bilisten havde tilsyneladende indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over 0,5. Narkometertesten gav ligeledes udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen.

Derudover kunne betjentene se, at bilisten var frakendt førerretten i forbindelse med en tidligere hændelse.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel, narkopåvirket kørsel, kørsel i frakendelsestiden samt for at have kørt over for rødt lys. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Jammerbugt – bilist var tilsyneladende påvirket af amfetamin

Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol på Brogårdsvej i Jammerbugt mandag den 31. januar ved 01-tiden. Ved nærmere undersøgelse kunne betjentene konstatere, at bilisten – en 36-årig mand – udviste tydelige tegn på narkopåvirket kørsel. En narkometertest blev derfor udført.

Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget amfetamin forud for kørslen. Adspurgt erkendte bilisten at være påvirket af amfetamin.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Ulsted – narkopåvirket bilist anholdt

Søndag den 30. januar om eftermiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Houvej i Ulsted. Bilisten viste sig at være en 38-årig mand. Vedkommende udviste tegn på narkopåvirket kørsel.

En narkometertest gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget narkotika forud for kørslen. Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Nibe – spiritusbilist anholdt

Spirituskørsel – dét blev en 35-årig bilist sigtet og anholdt for, da Nordjyllands Politi standsede ham til kontrol på Genboløsgade i Nibe søndag den 30. januar om aftenen. 

Bilisten kom kørende i varebil, da han blev standset til kontrol. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Aalborg – PH lamper og smykker stjålet ved indbrud i bolig

Lørdag den 29. januar kl. 16:50-22:00 begik en ukendt gerningsmand indbrud i en bolig på Golfparken i Aalborg. Blandt de stjålne genstande var to PH bordlamper, en hvid PH kogle, en møntsamling samt diverse smykker.

Har du set mistænkelig færden på Golfparken i Aalborg? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Rørbæk – smykker og møntsamling stjålet ved indbrud i bolig

En ukendt gerningsmand begik indbrud i en bolig på Nyvangsvej i Rørbæk fredag den 28. januar kl. 09:30-12:15. Blandt de stjålne genstande var diverse former for smykker, herunder et herreur i guld, en guldhalskæde med kors-vedhæng samt en samling jubilæumsmønter.

Har du set mistænkelig færden på Nyvangsvej i Rørbæk? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi