Nibe Museum afholder Sommerudstilling i 2021

Profilbillede
Astrid Bruun

Nibe Museum har en masse spændende at byde på og du kan her i sommeren opleve en unik sommerudstilling hos Nibe Museum. Nibe Museum inviterer dig derfor indenfor til en unik og lokal sommerudstilling, som kan opleves hos Nibe Museum.

Nibe Museum har året rundt en masse spændende udstillinger, men i år har de lavet en speciel sommerudstilling, som primært handler om tre forskellige ting. Det vil være sildemarkedet gennem de sidste 50 år, lidt om Thorvald Odgaard og Nibe under forandring der er de tre fokuspunkter.

Det er muligt at opleve udstillingen fra mandag til fredag helt til og med d. 13 august. Udstillingen har dog lukket den 12. august. Museet har åbent i tidsrummet fra 12:00 til 17:00 og har beliggenhed på Torvet 2 i Nibe.

Hvis du har mulighed for det er det med andre ord bare med at komme ind og opleve denne unikke sommerudstilling.

Udstillingen vil blive fortalt gennem billeder, effekter og tekster, som beskriver historien om byfesten Sildemarkedet, samt Thorvald Odgaard og hvordan Nibe er en by der har ændret sig meget gennem tiden.

Hvis du bor i Nibe, i nærheden, eller bare skal på besøg hos Nibe, så har du med andre ord frem til d. 13 august til at komme ind og opleve denne udstilling.

Kilde: Redaktionen