Nibe Jagtforening var med til DM

Profilbillede
Marie Munk

I forgangne weekend har Nibe Jagtforening deltaget i Danmarks Jægerforbunds Forbundsmesterskaber i jagtskydning. Det endte med mange medaljer til Nibe foreningen og mange flotte præstationer.

Nibes hold består af tre garvede skytter, som alle leverede flotte præstationer. Foreningens veteranhold endte med at løbe afsted med guldet. Det hold består af Last Ditlev, Karl Andersen og Hans Nielsen. De placerede sig alle tre individuelt i top-10 og Hans Nielsen løb afsted med titlen som danmarksmester.

Hans Nielsen endte med en score på 40/40, hvor Lars Ditlev fik 39/40 og Karl Andersen 39/41. Veteranholdet vandt dog overordnet set stort med 118/21 og der var hele 5 træffere ned til 2. pladsen. 

Hvis du gerne vil forsøge dig med jagtskydning, så kan du altid deltage hos Nibe Jagtforening og få skydekort, så du lovligt kan komme med ud på jagt. Du kan også øve dig i at skyde præcist eller gå med mål om at deltage i DM ligesom de tre herre lige har gjort.

Der er et fantastisk fællesskab i Nibe generelt og det gælder naturligvis også deres Jagtforening, hvor alle er glade og alle er velkomne. Lige meget om du har prøvet at skyde før eller ikke.

Kilde: Redaktionen