Kulturnat Nibe 2021: Nutidskunst og LAN-party

Profilbillede

I denne uge er der masser af kulturvitaminer at få i Nibe, for nu er Kulturnat Nibe tilbage. 

Dette års kulturnat byder på et spændende program d. 14 - 15. oktober med spændende kulturelle oplevelser for alle aldersgrupper. Alle arrangementer er desuden gratis, og butikkerne i Nibe har åbent til kl. 21.

Her er et lille udpluk fra programmet fredag d. 15. oktober, hvor der er noget for enhver smag: 

Nibe Museum har åbent for udstillingerne “Sildemarked og Torvald Odgaard” og “Nibe før og nu”. Gå på opdagelse i Nibes historie i museets genstande og tekster, som fortæller om, hvordan Nibe var engang. 

Du kan også opleve nutidskunst på Tinghuset i fangegården. Daniela Maciel Elneff udstiller sit audiovisionelle værk “And the demons sang: forget me not”. Kunstneren, der er lyddesigner og multimedia-kunstner, introducerer sit værk kl. 18.00, 19.00 og 20.00.

Til de unge natteravne er der LAN-party på torvet i Nibe. Det er Nibe sejlklubs ungdomsafdeling, der arrangerer spille-maratonet. Du kan f.eks. være med til at dyste i E-sejlads. Det foregår kl. 19.00 og slutter lørdag morgen kl. 7.00. Der er plads til 16 unge i alderen 9-16 år. Tilmelding foregår først til mølle, og kan ske på mail til Hannah Bjerrum: ungdomsudvalg@nibe-sejlklub.dk

Se hele programmet for Kulturnat Nibe her: Kulturnat Nibe 2021

Kilde: Kulturnat Nibe 2021