Glæde over stor opbakning til Stafet for Livet Nibe 2021

Profilbillede
Marie Nørgaard

Trods mange corona-benspænd kan arrangørerne kigge tilbage på Stafet for Livet Nibe 2021 og konstatere, at der var kæmpe opbakning til arrangementet. 

“Vi har gennemført en rigtig god udgave af Stafet for Livet Nibe 2021 – den fjerde i rækken, efter vi sidste år måtte aflyse helt. Vi har oplevet en massiv interesse og engagerede deltagere på de 14 hold – og mange flere kunne have deltaget, hvis det ikke var for en meget lang række af andre arrangementer, inkl. private familiefester, hvor mange af de traditionelle deltagere har været optaget.”

Det fortæller Birgitte Bergmann Kristensen, formand for Styregruppen, til Nibe Avis. 

Lodderne til arrangementet blev også udsolgt, da de blev sat til salg i Nibe. Det giver et fint overskud, fortæller arrangørerne til Nibe Avis. Der er også ros til Nibe-virksomheder og forretninger, der donerede gevinster til lotteriet.

Lysposerne solgte “som varmt brød”. På lysposen kan man dekorere og skrive en hilsen til en sygdomsramt ven. Lysposerne - 338 ialt - stod og skabte både lys og varme ved lysceremonien, fortæller Tina Vennevold, som er ansvarlig for lysposerne.

Stafetten blev indledt af 47 fightere, som er overlevende efter en kræftsygdom. Derefter løb 14 hold, med 667 deltagere, knap 10.000 kr hjem til kampen imod kræft. 

Kilde: Nibe Avis: "Den 12 timers Stafet for Livet Nibe fik massiv opbakning trods afbud"