Fire festlige julefrokoster på Nibe Bryghus

Profilbillede
Marie Nørgaard

Der venter 4 festlige dage i november, hvor Nibe Bryghus slår dørene op til julefrokost med lækker eksklusiv menu og kolde juleøl fra Nibe Bryghus. Der er rig lejlighed for at feste med gode venner, familie og kolleger. Nibe Bryghus' julefrokost er med fri bar, dans og musik til den lyse morgen. Dørene åbnes fra kl. 18.30, og du kan komme ud og svinge dansebenene fra kl. 21.00.

Der er fire datoer, hvor du kan fejre julefrokost på Nibe Bryghus: 

  • Fredag 19. november
  • Torsdag 25. november
  • Fredag 26. november
  • Lørdag 27. november

Nibe Bryghus sælger billetter til større grupper med spisning, små begrænsede selskaber og til selskaber, som springer middagen over og bare kommer for at danse og feste. Alle er velkomne. På Nibe Bryghus' hjemmeside kan du se de forskellige julepakker og booke billet. 

Til den helt store julefrokost-oplevelse er der f.eks. “Den store julepakke”. Et udpluk af programmet fra pakken byder på velkomstdrink, lækker gourmet julefrokost i Panorama Salen, hvor arrangørerne lover, at der ikke er sparet på noget - heller ikke julepynten. 

Der er desuden 3 timers fri øl med 3 slags øl. Man kan også få vand og vin - 4 af slagsen. Hvis man har lyst, er der mulighed for en hyggelig omvisning i bryghuset kl. 20.30, hvor der er information om øllets historie og bryghusets mange forskellige typer ølbryg. 

Kl. 21.30 spiller Super Danseband og VideoDiscJockey i den julepyntede KrystalSal, med Bryghusets nye lysshow og 5 meter storskærm - med tekster, så alle kan synge med. Festen varer til kl. 2.30, hvor udskænkningen slutter. 

Hvis du har spørgsmål til julefrokost på Nibe Bryghus. så kan du ringe eller sende en SMS til 2990955, eller mail til welhauge@nibebryghus.dk 

Kilde: Nibe Bryghus