Byhistoriefortæller Willy Kær har i 23 år vist rundt i Nibe

Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

Der er ikke nogen tvivl om, at Nibe er en unik og hyggelig perle i Danmark, som man skal opleve. Der er dog muligvis ikke nogen der ved mere om byen end Willy Kær. Willy Kær har nemlig i 23 sommersæsoner nu været byhistoriefortæller og vist mange mennesker rundt i byen.

I hele 23 sommersæsoner har byhistoriefortæller Willy Kær vist spændte turister og lokale rundt i byen. Her fortæller han historier om gamle Nibe og viser dem nogle af varetegnene ved den unikke by. Torsdag i uge 29 var Willy Kær også ude med en ny gruppe og vise dem rundt i byen. De seneste par uger har Willy Kær holdt traditionen tro og ført folk gennem de spændende gader.

Nibe er også en unik by, som har en spændende historie og en masse flotte bygninger. Derfor er der naturligvis også mange der gerne vil følge med Willy Kær, som har en kæmpe viden om byen og dens lange historie.

Torsdag i uge 29 gik turen bl.a. forbi museer, spændende information omkring havnen i Nibe og meget mere. Hvis du har planer om at besøge Nibe næste år, eller bor i Nibe og gerne vil lære mere om byen, så kan du med fordel have Willy Kær i baghovedet, som garanteret også kan vise dig rundt i byen igen til næste år.

Kilde: Redaktionen