Bogcafé: Line, Mette og Vibeke anbefaler nye romaner

Profilbillede

Mangler du inspiration til gode romaner, som du kan læse i efterårsferien? 

Eller trænger du til inspiration til at komme igang med at læse? På bogcaféen i Nibe Bibliotek er der idéer at hente, når Mette, Line og Vibeke præsenterer 12 nye romaner indenfor en bred vifte af genrer. 

Det sker mandag d. 11. oktober på Nibe Bibliotek, kl. 16-18. Målgruppen for bogcaféen er voksne, der ønsker inspiration til nye læseoplevelser. 

Hvis du ikke har tid eller mulighed for at deltage i bogcaféen, så har Aalborg Bibliotekernes hjemmeside også masser af inspiration til læsning:

Du kan f.eks. læse “Kastanjemanden”, inden du kaster dig over den populære TV-serie på Netflix? Søren Sveistrup modtog i 2019 Det Danske Kriminalakademis debutantpris for romanen "Kastanjemanden". 

Makkerparret Naia Thulin og Mark Hess fra drabsafdelingen i København skal opklare en række grumme og bestialske kvindemord begået af en sadistisk seriemorder. Måske med forbindelse til socialministerens forsvundne barn.

Det er Søren Sveistrup selv - i samarbejde med Netflix - der har overført bogen til film, i en serie på 6. afsnit. Søren Sveistrup er også kendt for succesrige tv-serier som “Forbrydelsen” og “Nikolaj og Julie”. 

Hvis du er til uhyggelig efterårslæsning, så er der garanti for en gysende læseoplevelse med “Kastanjemanden”. 

Kilde: Redaktionen