Bæredygtigt foder og tilbehør til søde vovser: Ny dyrebutik i Nibe

Profilbillede
Marie Nørgaard

Karla & Hodders mor: Det er navnet på den nye dyrebutik, som åbner 1. september på Skomagergade i Nibe. 

Heidi Hurup Soelberg glæder sig til at slå dørene op og hjælpe hunde og deres ejere med at finde sundt foder og tilbehør. Hun vil gerne sætte hund og ejer i centrum, med fokus på hundens mentale og fysiske sundhed. 

Karla & Hodders Mor sælger hundefoder, tilbehør og plejeprodukter af bæredygtig og høj kvalitet. Du finder også sjove accessories og gaveideer til både hund og ejer. 

Butikken har f.eks. hundefoderet Acana på hylden. Et foder med højt kødindhold fra flere forskellige kilder, f.eks. fisk, fjerkræ og lam. Foderet er uden syntetiske næringsstoffer, genmodificerede råvarer eller farvestoffer. 

Når Karla & Hodders mor åbner, er der også Essential Foods på hylderne. Essential laver måltider til hunden, som er kornfri og med masser af kød. Dyrene, som indgår i måltiderne, har levet et godt liv, og Essential Foods støtter hunden og andre dyr gennem et velgørenhedsprogram. 

Heidi Hurup Soelberg er mor til de to hunde Karla og Hodder, som lægger navn til den nye butik. Hun er tidligere pædagog, men hendes store kærlighed til hunde styrede hende i 2020 i en ny retning. Heidi sagde sit job op og uddannede sig til hundeadfærdsinstruktør. Det er en uddannelse, der kommer bredt omkring hele hunden - både teoretisk og praktisk. 

Åbningen af Karla & Hodders Mor fejres med en reception lørdag d. 4. september. Heidi Hurup Soelberg håber, at du har lyst til at kigge ind og se den nye butik, og være med til en lille lotteri-konkurrence. 

Kilde: Nibe