Lærere søges pr. 4. marts til online Skolen Fri

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skolen Fri søger søde og faglig dygtige timeansatte lærere med start pr. 4. marts 2024

 

Om Skolen Fri

Skolen Fri henvender sig især til børn som ikke trives i folkeskolen, hjemmeunderviste børn, børn i udlandet mfl. Vi ønsker at give disse børn chancen for et positivt skole- og klassefællesskab. De skal have en chance i livet for at få de bedste læringsmuligheder, så de kan udvikle deres personlige, sociale og især faglige kompetencer. Vi tilbyder et fast skema med få, korte lektioner og alle folkeskolens fag. Der er få børn i hver klasse. Kort sagt har vi en form for undervisning hvor børnene oplever tryghed og faglig udvikling. Skolen Fri er en online livestreamet skole, hvor børnene ikke skal transporteres/transportere sig og sidde i et bestemt lokale på en bestemt adresse, men undervises online via livestream. Lærerne underviser børnene over webkamera og en online platform.

Stillingen

Du vil blive ansat som timelærer, derfor er det en deltidsstilling, hvor du alt efter kvalifikationer, muligheder og skolens behov vil få tildelt hold og antal lektioner.  Antal timer og fag vil blive aftalt ud fra kvalifikationer og hvordan det bedst muligt kan sammensættes, men forvent omkring 5-15 ugentlige lektioner til start og op derefter kan der løbende suppleres/tilrettes.

Om dig

Vi søger dig, hvis du er et positivt menneske med faglighed og humor. Vi søger først og fremmest søger personer som ønsker netop denne form for arbejde, og så indretter vi skema efter ønsker og kvalifikationer. Desuden vil det være dejligt hvis du kan dække så mange fag som muligt. Erfaring med livestreamet undervisning vil også være en fordel, men ikke et krav. Du skal være uddannet lærer, og desuden er det et krav, at du har en god internetforbindelse. Du skal skrive hvorfor du ønsker at undervise hos netop os, og husk at vedhæfte eventuelle udtalelser, uddannelsesbevis, kursusbeviser m.m.

Vi tilbyder

Lønnen tager udgangspunkt i timelønnen for en uddannet lærer på friskoler.

Du skal ikke bruge tid eller penge på transport til arbejde, da det kan udføres hjemmefra, faktisk hvor som helst i verden, bare der er en god internetforbindelse. Gennemsnitlig tid brugt på transport til/fra arbejde i Danmark er 146 timer årligt, og gennemsnitlig transportlængde til/fra arbejde er 46 km. pr. dag.

Du arbejder hjemmefra, forbereder hjemme og får stor frihed i arbejdet. Vi har arbejdsskadeforsikring for alle medarbejdere.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Ansøgningsfrist er: hurtigst muligt og senest torsdag d. 22. februar.

For yderligere oplysninger kan du besøge vores hjemmeside: www.skolenfri.dk

eller kontakte skoleleder Klaus Frederiksen på telefon: 30526393 / mail: klaus@skolenfri.dk

Vi ser meget frem til at høre fra dig, og du skal sende din ansøgning til:

klaus@skolenfri.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (5-15 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Skolen Fri ApS, Restrup Kærvej, 9240 Nibe

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5991491

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet