Farstrup Skole søger dygtig lærer på deltid pr. 1. august 2024

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Farstrup Skole søger matematik og naturfagslærer på deltid (25 timer)

Du skal være linjefagsuddannet eller kompetent svarerende til linjefag i følgende fag:

  • Matematik 4. - 9. klasse
  • Biologi

Vi søger en lærer, som har lyst til at indgå i fase 2, som er vores afdeling for 5. - 9. klasse. Du skal undervise i matematik og derudover indeholder stillingen biologi, evt. idræt samt co-teaching i udskolingen. Stillingen er tidsbegrænset frem til ultimo juni 2025. 

Lidt om arbejdspladsen
Farstrup Skole og DUS er en organisation med højt til loftet og med gode muligheder for at prøve sig selv af i et godt arbejdsmiljø omgivet af interesserede og hjælpsomme kollegaer. Vi er solidt forankret i et levende lokalmiljø, hvor skolen og DUS’en er vigtige for meget af det som sker, og hvor naturen og fjorden kun er et skridt væk fra døren.

Det pædagogiske personale er organiseret i tre faser, DUS, Fase 1: 0.-4. klasse og fase 2: 5–9. klasse, som har et tæt og indbyrdes samarbejde omkring eleverne.
     Vores mål er at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder får mulighed for at udvikle sig sammen med fællesskabet. Vi er også en mindre arbejdsplads, hvor der sjældent er ret langt fra tanke til handling, og hvor medarbejderne i høj grad har indflydelse på egen arbejdsdag og eget arbejdsindhold.

Lidt om dig
Du værdsætter og prioriterer det gode arbejdsmiljø. Du synes, at det er vigtigt, at alle elever ikke bare løftes, men hjælpes til at indfri deres fulde potentialer, og du har blik for, at respektfuld klasseledelse og brugbare relationer mellem voksne og børn er nødvendige redskaber for at nå dertil. Du trives med at arbejde tæt sammen med andre, men kan også finde arbejdsglæde i at løse opgaver på egen hånd. Du kan godt lide børn, og du trives med, at to arbejdsdage sjældent er ens.

Vi glæder os til at hilse på dig.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 20. 

 

Arbejdsstedets adresse
Farstrup Skole
Nymøllevej 116a, Farstrup
DK-9240 Nibe
9352 0400
www.farstrupskole.aula.dk

Kontakt
Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte skoleleder Kristine Kusk Schmelling på 9352 0403

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse  
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.    

Vores kommune – i rivende udvikling  
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (25-25 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

www.aalborg.dk, Nymøllevej 116a, 9240 Nibe

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034121

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet