Døgnrapporten i Nibe: torsdag den 2. september

Profilbillede

Nibe er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Brand i bil

Natten til torsdag kl. 0126 blev der anmeldt ild i en bil, der holdt på Gelstrupvej ved Nibe. Bilen udbrændte totalt. En efterforskning på stedet kunne konstatere, at bilen var stjålet i forbindelse med et indbrud. Ejeren af køretøjet blev kontaktet og orienteret om sagen.

Narkopåvirket bilist

Onsdag aften kl. 1957 blev der standset et køretøj på Lundbakvej ved Engvejen i Pandrup. Ved kontakt til føreren kunne patruljen konstatere, at han umiddelbart så påvirket ud. Der blev foretaget en narkometer test på stedet. Den gav udslag for kokain. Føreren blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve som bevis i sagen.

Tyveri af dieselolie og indbrud i container

I tidsrummet mellem kl. 1700 onsdag eftermiddag og torsdag morgen kl. 0550 blev der på en byggeplads på Aarsvej i Løgstår stjålet 400 liter dieselolie. Dieselolien blev taget fra en gravemaskine der stod på stedet. På byggepladsen stod der ligeledes en container, der var brudt op. Herfra var der stjålet en del sikkerhedsudstyr.

Tyveri fra lastbil

Natten til torsdag blev der stjålet en ATV fra Valmuevej i Løgstør. ATV’ en blev stjålet fra en firmabil. Sliskerne var anvendt og bagdøren på firmabilen stod på åbne. ATV er speciel ombygget til brug for landopmåling. Den er således forsynet med triptæller og tagrig. Den er endvidere udtyret med GEOPARTNER logo.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi