Døgnrapporten i Nibe: tirsdag den 9. november

Profilbillede

Nibe er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Spirituspåvirket bilist

Mandag eftermiddag kort før kl. 1700 blev der standset en bil på Thistedvej v. Jægerum. Føreren blev virkede umiddelbart påvirket af spiritus og blev anmodet om at deltage i en udåndingsprøve. Efterfølgende nægtede vedkommende dog også at deltage i en narkotest. Han blev på normal vis anholdt og der er nu udtaget blodprøver ,der kan påvise henholdsvis promillen og narkopåvirkethed.

Indbrud i loftsrum

Mandag eftermiddag ved middagstid modtog Nordjyllands Politi anmeldelse om indbrud i et loftsrum. Gerningsmanden var kommet ind til loftsrummet og der brækket låseblikket af. Fra loftsrummet blev der stjålet store mængder personlige ting. Der er endnu ikke overblik over præcist hvad der blev stjålet ved indbruddet.

Indbrud i villa

I perioden fra søndag eftermiddag til mandag eftermiddag blev der begået indbrud i en villa på Valstedvej i Valsted ved Nibe. Gerningsmanden havde knust en rude i en indgangsdør og derved skaffet sig adgang til stedet. Fra stedet blev der stjålet en jagtgevær med en forlænget kolbe. Senere samme dag blev geværet fundet i nærheden af en hundelufter.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi