Dagens overblik: Det er sket i din politikreds

Profilbillede

Påvirkede bilister anholdt i Skagen & Hjørring. Indbrud i Nørresundby & Skerping. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Hjørring: Cannabispåvirket bilist anholdt

En 21-årig bilist blev sigtet for narkopåvirket kørsel mandag den 14. juni ved 12-tiden, da Nordjyllands Politi standsede ham til kontrol på Hvidevold i Hjørring. Grundet mistanke til påvirket kørsel havde betjentene instrueret den sigtede i at deltage i en narkometertest, som gav udslag for, at den sigtede tilsyneladende var påvirket af cannabis under kørslen.

Skagen: Narkopåvirket bilist anholdt

Mandag den 14. juni om formiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Lillebæltsvej i Skagen. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren af bilen, en 26-årig mand, i at deltage i en narkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende var påvirket af cannabis under kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev senere udtaget som bevismateriale i sagen.

Nørresundby: Indbrud i garage

Mellem fredag den 11. juni kl. 18:00 og mandag den 14. juni kl. 08:35 fandt et indbrud sted på Stigsborg Brygge i Nørresundby, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en garage. Blandt de stjålne genstande var to cykler.

Har du set mistænkelig færden på Stigborgs Brygge i Nørresundby? Kontakt politiet på tlf. 114.

Skerping: Indbrud i lade

Et indbrud fandt sted i en lade på Korsholmvej i Skerping mellem søndag den 6. juni kl. 06:00 og søndag den 13. juni kl. 11:00. Inden for dette tidsrum skaffede en ukendt gerningsmand sig adgang til laden, hvorefter man blandt andet stjal en højtryksrenser, en hækkeklipper og en Makita boremaskine.

Har du set mistænkelig færden på Korsholmvej i Skerping? Kontakt politiet på tlf. 114.

Kilde: Nordjyllands Politi